Naar de Homepage

Naturopathie is een overkoepelende term voor alle natuurgeneeswijzen. In de naturopathie gaat men ervan uit dat elk mens beschikt over een zelfgenezend vermogen. Naturopathie helpt dus bij het herstellen van je natuurlijk evenwicht of je zelfgenezend vermogen. Ons lichaam heeft de capaciteit om zichzelf te herstellen wanneer het voorzien wordt van de juiste voeding(stoffen), lichamelijke oefeningen en wanneer we ons in de juiste omgeving bevinden. We zijn geboren met een sterk ingebouwd afweersysteem(immuunsysteem). Wanneer we ons lichaam goed behandelen zal geen enkele ziekte ons kunnen treffen dan zullen we een gezond leven leiden. De verspreiding van schadelijke stoffen (toxinen) in ons lichaam is de hoofdoorzaak van de meeste ziekten. Door slechte voedingsgewoonten onstaan schadelijke stoffen in ons lichaam.

 
Daarom ben ik distributeur geworden van Girmes Wheatgrass (tarwegrass) uit India.

Het is een natuurlijke rijke bron van Vitamines, Mineralen, Aminozuren, Enzymen, Chlorofyl en Voedingsvezels. Het helpt de pH-waarde van het bloed op het juiste Alkaline gehalte te houden en het versterkt het natuurlijke immuunsysteem. Het bevat meer dan 90 verschillende heilzame stoffen en 19 Aminozuren waaronder de 9 EAA ( essentiële aminozuren). 1 Kg Tarwegraspoeder staat gelijk aan 23 kg verse groenten in voedingswaarde.

Kijk ook op onze Facebookpagina: wheatgrass.caribbean.and.more
 

Ook Aloe bevat bijzondere eigenschappen voor het lichaam zowel intern als extern.

Daarom verkopen wij naast wheatgrass ook een breed assortiment Aloe en van Bijen afgeleidde producten.

Kijk ook op onze Facebookpagina: aloeoproductsandmorecaribbean
$title
 
             Copyright ©   2010-2019                                Laatst bijgewerkt: 24 januari 2019                             Aanbevolen beeldschermresolutie: 1280x800